Team Harige Held

Hoi, ik ben Annemieke Kruithof, oprichter van Team Harige Held. Thuis, als kind, heb ik mijn leven mogen delen met twee honden en toen mijn eerste hond, Border Terriër, Skay, in mijn leven kwam, ben ik mij verder gaan verdiepen in het prachtige wezen dat hond heet. Bij DogVision volgde ik de 

opleiding tot gedragstherapeute, werd ik gediplomeerd Kynologisch Instructeur en ik gaf les op hondenscholen. Ik volgde allerlei cursussen op hondengebied en leerde vooral veel van mijn eigen roedeltje dat inmiddels uitgebreid was met Shiva, een kruising uit het asiel. In 2017 werd het roedeltje verder uitgebreid met de komst van Pippi, onze Tibetaanse Terriër.


Vanuit Team Harige Held werk ik op regelmatige basis samen met Kwispelkrachtig. Daarnaast word ik door Stichting Dutch Assistance Dogs ingehuurd als trainer/coach en ondersteun ik hun bestuur.Pippi of Pip (Januari 2017) heeft haar motto geleend van die andere beroemde Pippi: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”. Klein van formaat, maar ze zorgt er wel voor dat je haar niet over het hoofd ziet. Kroelen en stilzitten vindt ze voor watjes maar snoepjes verstoppen, samen wandelen, gek doen of kunstjes bedenken, dat is pas leuk! Ze vindt het heerlijk als jij haar daarbij wil helpen en als ze dan ook nog beloond wordt met wat lekkers dan zijn jullie vrienden voor het leven. Pippi is een Tibetaanse Terrier, geboren in januari 2017. Samen met Pip volgde ik de opleiding Dog Assisted Interventions en andere aanvullende trainingen zoals de Rots en Watertraining.

E: info@teamharigeheld.nl / T: 06 42 12 02 60

KVK 73723177 - BTW NL002025677B33 - IBAN NL76KNAB0258434279

© Team Harige Held