Team Harige Held


Daarnaast ben ik ook nog werkzaam bij Stichting MEE Plus als consulent waarbij ik mensen met een hulpvraag op allerlei levensgebieden mag helpen om passende hulp te vinden.


En mijn team zou natuurlijk niet compleet zijn zonder mijn 2 harige helden – graag stel ik hen ook even aan u voor ! Hier zijn ze :

Pippi (17 januari 2017) heeft haar levensmotto geleend van die andere beroemde Pippi: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan”. Klein van formaat, maar ze zorgt er wel voor dat je haar niet over het hoofd ziet. Kroelen en stilzitten vindt ze voor watjes maar snoepjes verstoppen, samen wandelen, gek doen of kunstjes bedenken, dat is pas leuk! Ze vindt het heerlijk als jij haar daarbij wil helpen en als ze dan ook nog beloond wordt met wat lekkers dan zijn jullie vrienden voor het leven. Pippi is een Tibetaanse Terrier en samen met haar volgde ik de opleiding Dog Assisted Interventions en andere aanvullende trainingen zoals de Rots en Watertraining.

Mag ik mij nog even verder aan u voorstellen : Ik ben Annemieke Kruithof, oprichter van Team Harige Held.
Thuis, als kind, heb ik mijn leven mogen delen met twee honden en toen mijn eerste eigen hond, Border Terriër, Skay, in mijn leven kwam, ben ik mij verder gaan verdiepen in het prachtige wezen dat hond heet. Bij DogVision volgde ik de opleiding tot gedragstherapeute, werd ik gediplomeerd Kynologisch Instructeur en ik gaf les op hondenscholen. Ik volgde allerlei cursussen op hondengebied en leerde vooral veel van mijn eigen roedeltje dat inmiddels uitgebreid was met Shiva, een kruising uit het asiel en in 2017 met de komst van Pippi, een Tibetaanse Terriër.


Vanuit Team Harige Held werk ik op regelmatige basis samen met Kwispelkrachtig. Daarnaast word ik door Stichting Dutch Assistance Dogs ingehuurd als trainer/coach.
Tommie (28 december 2020) is een Tibetaans feestbeest! Alles en iedereen is leuk en als hij dan ook nog samen met jou brokjes kan verdienen, dan is het helemaal een topdag. Enthousiast als hij is, kan hij soms letterlijk en figuurlijk uit de bocht vliegen maar hé, als je maar lol hebt, nietwaar? Geduldig afwachten, op grenzen letten en grote zussen die Pippi heten zijn soms een beetje saai vindt hij, maar gelukkig maakt een lekkere kroelpartij waar hij ook erg van houdt dan alles weer goed!

E: info@teamharigeheld.nl / T: 06 42 12 02 60

KVK 73723177 - BTW NL002025677B33 - IBAN NL76KNAB0258434279

© Team Harige Held